​FMT KKV
Céges tréning egy, a KKV szektorhoz tartozó cég hatékonyságnövelésének érdekében

Milyen képességek fejlesztését segítjük?

 • vezetői képesség
 • konfrontációs képesség
 • feladatdelegációs képesség
 • energiahatékonysági képesség
 • innovációs képesség

Milyen eszközzel?
Az elme és a test elválaszthatatlan egység, bármelyiket stimuláljuk, a másikra is hatást gyakorlunk. Az FMT KKV  a test felől közelít, és kézzel fogható tapasztalati szinten oldja a blokkokat.

Image

Az FMT KKV két feladatkörre koncentrál:

 1. pozícionálási problémakör
  A vállalkozások általános problémája, hogy vezetői pozícióba gyakran kiemelés útján kerül az alkalmazott, aki bár szakmailag helytáll, a változás nem természetszerűleg hozza el a vezetői készségek kialakulását. Az FMT KKV segít megalapozni azt a talajt, amelyen a középvezető fejlesztheti vezetői potenciálját, azaz érdekérvényesítő képességét, kétirányú (le és fel) kommunikációs készségét, nyugalmon alapuló konfrontációs készségét.
 1. hatékonysági problémakör
  A magyar KKV-k központi problémája a nem hatékony működés, amely az időmenedzsment és a feladatdelegáció deficites voltának köszönhető. A türelem, a kontroll elengedésének fejlesztésével megnő az energiahatékonyság. Ezzel együtt bővül a kreativitásra, innovációra fordítható idő, amely a cég mint csapat fejlődését eredményezi. Speciális gyakorlataink a legmélyebb szinten oldják a fentieket gátló blokkokat.

A tréning időtartam: 2 x 1 nap 
A két napos tréning ára: 290.000 Ft + ÁFA
Kapacitás: max. 15 fő

Az ár tartalmazza a jegyzetanyagot, egy 13. kerületi helyszín bérleti díját, két vezető tréner jelenlétét.

  Érdeklődés Keiko FMT vállalkozói tréning kapcsán

  Referenciáink

  A munkahelyemen, a Budapest Banknál tartott egészség nap keretében ismerkedtem meg a módszerrel/technikával. A tréning nagyon érdekes és izgalmasan új nézőpontot mutat, amelynek lényege, hogy a testünk működtetésére való odafigyeléssel komoly önismeretre tehetünk szert. Az FMT gyakorlati módszer, amely segít minket személyiségfejlődésünkben, konfliktuskezeléseinkben, és abban, hogy egy adott csoport teljesebb tagjává válhassunk.

  Szabó Ádám, Budapest Bank

  Image

  Nagyon hálásak vagyunk,hogy részt vehettünk a két napos tréningen. Szakmailag és emberileg is olyan szolgáltatást, figyelmet és szakértelmet kaptunk, mellyel nem minden nap találkozhatunk. Leginkább az tetszett, hogy a 15 fős csoportunkban a teljesen különböző beállítottságú emberekből a bölcs irányításnak, türelemnek köszönhetően egy támogató csapat, egy bátorító közösség, azaz egy egység jött létre.

  A tréning felépítésének koncepciója – testünk fejlesztése fizikai és lelki síkon is párhuzamosan – egy nagyon jól átgondolt, hatékony kombináció, hiszen nem „csak”egy tanúsítványt kaptunk (amely szintén nem lhanyagolható), hanem valódi tartalmat is.:) Többen úgy foglalták össze, hogy motiváló volt számukra a két nap, és szeretnének jobban belemélyedni a témába, azaz ösztönző hatással voltatok ránk, és ez remek! …

  Balla Zsanett, ITSH

  Image

  Egy csapat akkor működhet igazán jól, ha minden tagja rálát saját magára, képességeire, betöltött szerepére és lehetőségeire. Ha ez a helyzet, akkor a tagok saját ötleteiket megosztják, kapcsolódnak a többiekhez és létrejön az, amit valóban csapatnak nevezhetünk. A tréningen ugyanezt az utat jártuk végig: megvizsgáltuk és megerősítettük saját keretünket, majd a többiekhez kapcsolódva megtapasztalhattuk, hogy saját keretünk megtartása mellett hogyan tudunk egymáshoz kapcsolódni és együttműködni. A tréning nagyban segítette az egymás iránti bizalom épülését és látványos eredményeket hozott az együttműködés terén.

  Mátis Eszter Léna, ügyvezető, Softic Kft.

  Image

  Munkatársaim fizikumát komolyan igénybe veszi a standépítésekkel járó munka. A tréning nagyon hatékonyan mutatta meg számunkra, hogy már néhány egyszerű, akár egyedül és bárhol gyakorolható technikával is csökkenthetjük a testünkre nehezedő nyomást, és élhetünk fájdalom nélkül, egészségesebben. Jómagam a tárgyalási stratégiákban tudom hatékonyan használni azt a szemléletet, amelyet a tréningen megismertünk.

  Seidl Róbert, ügyvezető, Effekt Marketing Kft.

  Image

  Cégünk a vagyonvédelem területén tevékenykedik, amelynek a mentális önvédelem talán a legfontosabb eleme. Az önvédelem végül is helyes önismerettel kezdődik, és azzal a képességgel erősödik, hogy mással szemben - de nem ellene! – vagyunk képesek kiállni önmagunkért. Helyes tartás, helyes kisugárzás – ehhez kaptunk receptet a tréningen.

  Harazin Béla, ügyvezető, Bit Security Kft.

  Image

  ...hamarosan...

  Image