Az FMT Business módszer alapvetése egy olyan mentális állapot létrehozása, amely kíválóan alkalmazható céges környezetben, legyen az akár munkahelyi kommunikáció, tárgyalás vagy interjú.

A céges tréning a másikhoz való kapcsolódásra koncentrál, annak helyes kivitelezése érdekében tapasztalatszerzéssel tisztázza az erőlködésmentes figyelem, az akarásmentesség, az egyensúly és stabilitás, az elengedés képességének fogalmait.

A szükséges önismerethez és a kommunikációs stratégiák kialakításához a test (mozgás) figyelésén és konkrét gyakorlatokon keresztül nyerhetünk támpontokat.

Kérjük, tekintse meg rövid ismertetőnket (pdf)! (Ennek pár oldalát látja alul.)

Ha felkeltettük érdeklődését, kapcsolatfelvételhez vagy ajánlatkéréshez, kérjük, nyomja az alábbi gombot.

Referenciáink

A munkahelyemen, a Budapest Banknál tartott egészség nap keretében ismerkedtem meg a módszerrel/technikával. A tréning nagyon érdekes és izgalmasan új nézőpontot mutat, amelynek lényege, hogy a testünk működtetésére való odafigyeléssel komoly önismeretre tehetünk szert. Az FMT gyakorlati módszer, amely segít minket személyiségfejlődésünkben, konfliktuskezeléseinkben, és abban, hogy egy adott csoport teljesebb tagjává válhassunk.

Szabó Ádám, Budapest Bank

Image

Nagyon hálásak vagyunk,hogy részt vehettünk a két napos tréningen. Szakmailag és emberileg is olyan szolgáltatást, figyelmet és szakértelmet kaptunk, mellyel nem minden nap találkozhatunk. Leginkább az tetszett, hogy a 15 fős csoportunkban a teljesen különböző beállítottságú emberekből a bölcs irányításnak, türelemnek köszönhetően egy támogató csapat, egy bátorító közösség, azaz egy egység jött létre.

A tréning felépítésének koncepciója – testünk fejlesztése fizikai és lelki síkon is párhuzamosan – egy nagyon jól átgondolt, hatékony kombináció, hiszen nem „csak”egy tanúsítványt kaptunk (amely szintén nem lhanyagolható), hanem valódi tartalmat is.:) Többen úgy foglalták össze, hogy motiváló volt számukra a két nap, és szeretnének jobban belemélyedni a témába, azaz ösztönző hatással voltatok ránk, és ez remek! …

Balla Zsanett, ITSH

Image

Egy csapat akkor működhet igazán jól, ha minden tagja rálát saját magára, képességeire, betöltött szerepére és lehetőségeire. Ha ez a helyzet, akkor a tagok saját ötleteiket megosztják, kapcsolódnak a többiekhez és létrejön az, amit valóban csapatnak nevezhetünk. A tréningen ugyanezt az utat jártuk végig: megvizsgáltuk és megerősítettük saját keretünket, majd a többiekhez kapcsolódva megtapasztalhattuk, hogy saját keretünk megtartása mellett hogyan tudunk egymáshoz kapcsolódni és együttműködni. A tréning nagyban segítette az egymás iránti bizalom épülését és látványos eredményeket hozott az együttműködés terén.

Mátis Eszter Léna, ügyvezető, Softic Kft.

Image

Munkatársaim fizikumát komolyan igénybe veszi a standépítésekkel járó munka. A tréning nagyon hatékonyan mutatta meg számunkra, hogy már néhány egyszerű, akár egyedül és bárhol gyakorolható technikával is csökkenthetjük a testünkre nehezedő nyomást, és élhetünk fájdalom nélkül, egészségesebben. Jómagam a tárgyalási stratégiákban tudom hatékonyan használni azt a szemléletet, amelyet a tréningen megismertünk.

Seidl Róbert, ügyvezető, Effekt Marketing Kft.

Image

Cégünk a vagyonvédelem területén tevékenykedik, amelynek a mentális önvédelem talán a legfontosabb eleme. Az önvédelem végül is helyes önismerettel kezdődik, és azzal a képességgel erősödik, hogy mással szemben – de nem ellene! – vagyunk képesek kiállni önmagunkért. Helyes tartás, helyes kisugárzás – ehhez kaptunk receptet a tréningen.

Harazin Béla, ügyvezető, Bit Security Kft.

Image

…hamarosan…

Image