Ha személyes tanácsadásra és motivációra van szükséged…

A  tanácsadás egy exluzív, személyre szabott tanulási folyamat. Egy „magántanár” segítségével elsajátítod az új tudomány (rendszerszemlélet) nézőpontja szerinti alkotó folyamat alapelveit, s közben kialakítod személyes stratégiádat, mellyel megoldod életed aktuális kihívását, vagy megteremted vágyad beteljesedésének irányát.

A teljes tanácsadási folyamat első körben egy öt hetes időszakot jelent.

Az első alkalom ismerkedés, ahol megnézzük, megvan-e a közös hang, s felmérjük, megfelelő-e számodra az FMT nyújtotta szemléletmód és módszertan. Itt mindketten rábólinthatunk a további közös munkára, vagy azt mondhatjuk, hogy túl nagyok a különbségek a célok elérésének lehetőségeiről és irányáról.

Ezt követően négy héten keresztül, heti egy alkalommal közösen dolgozol a tanácsadóval. Ez idő alatt fokozatos határozod meg célodat, a hozzá vezető utat és az azon elvégzendő cselekedeteket, röviden összefoglalva az „Álmodd meg, tervezz, engedd el, cselekedj és fogadd be!” alkotási folyamatnak megfelelően.

A FMT tanácsadás legfontosabb eleme az önfigyelés képességének elsajátítása, melynek segítségével felfedezed testi, mentális és érzelmi szokásaidat, melyek akadályoznak célod könnyed és örömteli elérésében, vagyis a „szabad áramlás” megélésében.

Jelentkezés, időpont egyeztetés >>

A FMT tanácsadás menete alkalmanként 

A tanácsadás első része egy beszélgetés, melynek során meghatározzuk az adott időszak célját. Úgy is mondhatjuk, hogy a ködös vágyból konkrét célt formálunk. Aztán megismered a tudatos teremtés alapelveit. Végül feltérképezzük azon mentális vagy érzelmi sablonokat, melyek az adott életterületen megjelenő diszharmóniát okozzák, vagy a célt a leghatékonyabban segítenek elérni.

A második részben (amennyiben a probléma testi szinten is megjelent vagy  igény van rá), a kvantumgyógyítás alapelveit felhasználva történik a közös munka. Ezt úgy képzeld el, mint egy vezetett meditációt és relaxációt, azzal az extra lehetőséggel, hogy közben elkezdődik a kvantummező átalakulása a célodnak megfelelő irányba.

A harmadik rész a legfontosabb, amit viszont már egyedül kell megvalósítanod a tanácsadást követő egy héten. Minden tanácsadáson megbeszéljük, milyen önfigyelési gyakorlatokat kell otthon önállóan gyakorolni, ahhoz, hogy tudatosítsd azokat a gondolati és érzelmi szokásokat, melyek akadályozzák célod megvalósulását, vagy a problémát okozzák.

Díj: 15.000 Ft/ 90 perc (1 alkalom)
Tanácsadó: Szatmári L. Miklós

FMT motivációs tanácsadás
Kapcsolatfelvétel

Kérünk, ide írd kérdésedet, javaslatodat az időponttal kapcsolatban, vagy bármit, amit fontosnak tartasz. A kapcsolatfevétel után keresni fogunk a részletek ügyében, de te is hívhatsz minket a 06-30-286-7812-os számon