​FMT Vezetői
Céges tréning közép- és felsővezetőknek konfliktuskezelési és döntéshozó kpességük fejlesztéséért

Mit ad az FMT Vezetői tréning?

 • Belső erőt,
 • stabilitást,
 • kiegyensúlyozottságot,

amelyekkel a konfliktuskezelési és döntéshozói képesség dimenziókkal javul.

Miért van rá szükség?

A vezetői munka egyik legfontosabb része a pozícióból származó erő és hatalom pozitív alkalmazása, ami kikerülhetetlenül okozhat belső és külső konfliktust. Az FMT kézzelfogható és hatékony megoldásokat kínál a döntéshozatalból származó stressz kezelésére és a kommunikációs konfliktusok elkerülésére.

 

Mi történik a tréningen?

Az FMT egyedi módszere, hogy páros gyakorlatok és mozgás segítségével fejleszti a konfliktuskezelő és kommunikációs készséget.

Az aikidó lényegét tanítjuk meg, amelynek megértéséhez nem kell különösebb ügyesség, sőt, még testileg sem fárad el senki. De a vezetői döntéshozatalba rögtön beépíthető!

Extra: a nap végén egy harci technikát is megtanítunk…

Mi a módszer lényege?

A test és az elme működése elválaszthatatlan. Ha hatsz a testre, az hat az elmédre, és viszont. Az FMT-vel a testen keresztül közelítünk.

A testre való figyeléssel azonnali felismerésekre lehet szert tenni az elmeműködést illetően, feltárulnak az esetleges rések a pajzson, de azonnal javíthatjuk is azokat – ez garantált sikerélményt nyújt.

Aki testi szinten is lazább, az valójában erősebb, döntéseiben határozottabb, a hétköznapokban nyugodtabb.  Ez technika, így tanulható.

A tréning elsődleges célja

Az  FMT technikát alkalmazók koncentráltabbak, tárgyalásban keményebbek, stresszmentesebbek lesznek, figyelmüket egyszerre több szinten tudják megtartani, a nehézségeket fel tudják dolgozni.

Fejleszthető készségek és kompetenciák
 1. Testi és mentális fittség.
 2. Tapinthatóbb vezetői „kisugárzás”.
 3. Magasabb stressztűrő képesség.
 4. Harmonikusabb kommunikációs készség.
 5. Kiegyensúlyozottabb konfliktuskezelés.
 6. Az empátia és érzelmi intelligencia fejlődése.
 7. Stabil, ám rugalmas érdekérvényesítő készség.
 8. Kifinomultabb döntéshozatal.

Kiknek

 • akiknek határozottságot és erőt kell felmutatni,
 • akik fontos döntéshozatali folyamatokban napi szinten vesznek részt,
 • akik összetett kommunikációs helyzeteteket élnek meg,
 • akik saját vagy mások érdekeit képviselik vagy érvényesítik,
 • akinél fennáll a verbális konfliktusos helyzetek lehetősége.

Technikai tudnivalók

A tréning időtartam: 2 x 1 nap 
A két napos tréning ára: 390.000 Ft + ÁFA
Kapacitás: max. 10 fő

Az ár tartalmazza a jegyzetanyagot, egy 13. kerületi helyszín bérleti díját, két vezető tréner jelenlétét. A catering, külső helyszín költségei az alapdíjon felül állnak, és megbeszélés tárgyát képezik.

Referenciák

  Érdeklődés Keiko FMT vállalkozói tréning kapcsán

  Referenciáink

  A munkahelyemen, a Budapest Banknál tartott egészség nap keretében ismerkedtem meg a módszerrel/technikával. A tréning nagyon érdekes és izgalmasan új nézőpontot mutat, amelynek lényege, hogy a testünk működtetésére való odafigyeléssel komoly önismeretre tehetünk szert. Az FMT gyakorlati módszer, amely segít minket személyiségfejlődésünkben, konfliktuskezeléseinkben, és abban, hogy egy adott csoport teljesebb tagjává válhassunk.

  Szabó Ádám, Budapest Bank

  Image

  Nagyon hálásak vagyunk,hogy részt vehettünk a két napos tréningen. Szakmailag és emberileg is olyan szolgáltatást, figyelmet és szakértelmet kaptunk, mellyel nem minden nap találkozhatunk. Leginkább az tetszett, hogy a 15 fős csoportunkban a teljesen különböző beállítottságú emberekből a bölcs irányításnak, türelemnek köszönhetően egy támogató csapat, egy bátorító közösség, azaz egy egység jött létre.

  A tréning felépítésének koncepciója – testünk fejlesztése fizikai és lelki síkon is párhuzamosan – egy nagyon jól átgondolt, hatékony kombináció, hiszen nem „csak”egy tanúsítványt kaptunk (amely szintén nem lhanyagolható), hanem valódi tartalmat is.:) Többen úgy foglalták össze, hogy motiváló volt számukra a két nap, és szeretnének jobban belemélyedni a témába, azaz ösztönző hatással voltatok ránk, és ez remek! …

  Balla Zsanett, ITSH

  Image

  ...hamarosan...

  Image