Az FMT a szabad áramlás technikája

A test és elme szokásainak tudatosításával segítünk céljaid hatékonyabb és örömtelibb megvalósításában az élet legkülönbözőbb területein.

Az FMT egy önfejlesztő módszer, mely a japán harcművészeti tradíció és a modern pszichológia szemléletmódjára épül.
A test és elme szokásainak tudatosításával segít céljaink hatékonyabb és örömtelibb megvalósításában az élet legkülönbözőbb területein.
Lényege a free moving (szabad áramlás) megélése és alkalmazása test-elme-lélek szintjén egyaránt.

Sajátosság
Az FMT specialitása, hogy páros gyakorlatok segítségével túllép az elméleten, s megmutatja a pozitív és negatív tulajdonságainkhoz, valamint másokhoz való viszonyulásaink sajátosságait. Ezeket felismerve van lehetőség a hatékonyabb és sikeresebb együttműködésre, kommunikációra, s a teremtőerő kihasználásának a fejlesztésére.

Az FMT egyéni karakterisztikája
- harcművészeti esszencia és a modern pszichológia egyensúlya,
- gyakorlatorientált és hatékony,

- egyéni és páros gyakorlatok alkalmazása,
- házi feladatok.

    Story
    Az FMT-t Somogyvári Szabolcs hozta létre, 25 év intenzív harcművészeti gyakorlást követően. Az FMT csírája egy komoly, 8 évig tartó térdfájdalom elillanásából fejlődött ki. Szabolcs ezt követően hozta létre az FMT-t.

     


    „Japánban, a mesterem házában történt… Mai napig éles a tapasztalatom arról a pár másodpercről, amikor teljesen megadva magam a fájdalomnak leültem törökülésbe, és mint szelepből a levegő, úgy távozott örökre (!) a fájdalom a térdemből.” Szabolcs