2022: FMT reloaded :)

In Hírek by fmt

2022 az FMT éve! 🙂

A covid időszak nem a workshopoknak, azon belül sem a testkontaktust követelő rendszereknek kedvezett. Az FMT 2019-es mozgásában is törést hozott a járványhelyzet. A covid alatt a workshopok leálltak, a közös gyakorlások megszűntek. Pontosabban fogalmazva, hibernálódtak…

Valóban a hibernálódás a megfelelő kifejezés. Merthogy a hibernálódásban benne van az élet csírája, a pillanat, amikor a mag szárba szökkenhet. Ez érkezett el 2021-ben.

2020-ban Szabolcs, FMT alapító társra talált Miklósban, hogy az FMT tematikát újrafogalmazva olyan gyakorlati módszert dolgozzanak ki, amely sokaknak segíthet a nehéz helyzetben, és választ adhat jelenünk, de összességében életünk kihívásaira is. Bő félév előkészület után, 2022-re az FMT készen áll, hogy újfajta szemléletével segítséget nyújtson mindazoknak, akik önfejlesztéssel növelni szeretnék hatékonyságukat az élet különböző területein.

AZ FMT túllépett a csak fizikai mozgáson*, sőt, a fizikai mozgást alárendelte az elmemozgás dimenziójának. Az FMT a modern pszichológia és az ősi harcművészet esszenciáját ötvözve segítséget kíván nyújtani a kommunikációs, a konfliktuskezelői, a döntéshozatali készségeink hatékony kobontakoztatásában.

E paradigmákkal sokan foglalkoznak, de az FMT egyedülállóan közelít, hiszen a test felől, annak használatával olyan kézzelfogható tapasztalatokra tehetünk szert, amelyek értéke messze meghaladja a fejtágítás elméleti horizontját.

A terveink óriásiak! De idén, a már meglévő FMT Business mellett csak egy irányra koncentrálunk: az FMT Power Up 3 napos kurzusunkkal segíteni kívánunk mindazoknak, akik a döntéshozatalban és önérvényesítésben az erőlködésmentes, intuitív és áramló irányt keresik. Legyetek akár vállakozók, tanárok, hálózatépítők, ha az együttműködést szem előtt tartva kívántok nem (izom)erő elven kommunikálni, szeretettel látunk titeket a következő programunkon!

(Részletes programkiírás hamarosan…)

*Az FMT mozgáskultúrára koncentráló rendszere a jövőben Keiko FMT-ként működik majd, és ezen az oldalon elérhető.