FMT Business – céges tréning beszámoló

In Hírek by fmt

SOFTIC Kft. megrendelésének eleget téve a cég vezetőinek és munkatársainak tartott egy napos tréninget az FMT Team áprilisban.

Már a munkatársak megérkezésekor kiderült, hogy egy jól működő cégről van szó, ahol az üzleti hatékonyságot nem az alkalmazottak jóérzésének rovására próbálják kierőszakolni. A kollégák barátokként, oldott hangulatban kommunikáltak egymással.

Ugyanakkor minden céges tréning érdekes, egyedi kihívás. Hiszen a résztvevőket nem feltétlenül a mély mozgás és testhasználat megértése motiválja, sokkal inkább cégvezetői direktíva… 🙂 Így jönnek fiatalok, idősebbek, sportolók és extra mozgást nem végzők, a téma iránt kíváncsiabbak és közömbösek egyszerre – egyszóval, színes társasággal kell egy hullámra kerülni…

A céges tréning anyaga alapvetően haladó. Nem elveszve az FMT „egyszerű” pozitúráinak kidolgozásában, rögtön a lényegre térünk, és a páros gyakorlatok alapján vizsgáljuk meg kommunikációs megoldásainkat, majd a testre figyelés eszközét kapjuk hibás reflexeink felülírásához.

A visszajelzések alapján is elmondhatjuk, hogy nagyon izgalmas és sikeres napon vagyunk túl. A résztvevők kezdeti tartózkodása a nap végére teljesen feloldódott, mindenki örömét lelte a játékos mozgásokban, és a mozgások és testhasználat mögött rejlő mély tanulságok értelmezésében.

Gratulálunk a csapat minden tagjának nyitottságához, és kívánjuk, hogy hatékonyan tudják beépíteni a tanultakat!