FMT az IT Services Hungarynál

In Hírek by fmt

Az FMT Business céges tréning novemberi megrendelője az ITSH volt. Az esemény sokkal izgalmasabbá vált azáltal, hogy az FMT egy 2 napos tréning-csomag egyik feleként funkcionált Szilvási Gabriella Soft-Skill Advanced tréningje mellett.

A trénerek előzetesen sokat dolgoztak azon, hogy az FMT tudatos testhasználatra irányuló megoldásait a Soft Skill eszköztárához illesztve teljes megoldást kínáljanak a tréningezőknek. Az alábbi visszajelzés szerint sikerrel, s ennek nagyon örülünk!

Ám a vélemény idézése előtt kiemelnénk az ITSH csapatának nyitottságát, figyelmét és jelenlétét, amely legnagyobb részt járult hozzá a program sikeréhez. Köszönjük!

 

“Nagyon hálásak vagyunk,hogy részt vehettünk a két napos tréningen.

Szakmailag és emberileg is olyan szolgáltatást, figyelmet és szakértelmet kaptunk, mellyel nem minden nap találkozhatunk.

Leginkább az tetszett, hogy a 15 fős csoportunkban a teljesen különböző beállítottságú emberekből a bölcs irányításnak, türelemnek köszönhetően egy támogató csapat, egy bátorító közösség, azaz egy egység jött létre.

A tréning felépítésének koncepciója – testünk fejlesztése fizikai és lelki síkon is párhuzamosan – egy nagyon jól átgondolt, hatékony kombináció, hiszen nem „csak”egy tanúsítványt kaptunk (amely szintén nem elhanyagolható), hanem valódi tartalmat is.:)

Többen úgy foglalták össze, hogy motiváló volt számukra a két nap, és szeretnének jobban belemélyedni a témába, azaz ösztönző hatással voltatok ránk, és ez remek! …”