Ingyenes minitréningek egészségünk megőrzéséért

In Hírekby freemovtech

Olyan időszakot élünk, amelyben mindennél fontosabb a befele figyelés.

Eddigi, megszokott életterünk beszűkülni látszik. Ám ha a a külső tér elfogy, óhatatlanul feltárja magát a belső tér végtelensége. Ennek észrevételéhez azonban le kell lassulni, meg kell állni. Olyan ez, mint mikor karizomból tartasz valami nagy súlyt, hosszabb ideig, míg “a karod le nem szakad.” Az izmok összehúzódva, feszültek. Ha lerakod a súlyt, és ellazulsz, megfigyelheted, hogy tölti ki jólesően az energia karod belső terét. Legyen az elméd is ilyen.

Az elmélyülés közvetlenül járul hozzá egészségünk megerősítéséhez. Kibillenve a megszokások rendszeréből, érzékenyebbé válhatunk testünk jelzéseire. Észrevehetünk bizonyos (negatív, leginkább feszült) mozgásmintákat, és tudatosítással felülírhatjuk azokat.

A belső tér és mozgásrendszerünk újra felfedezéséhez nyújtanak segítséget a free moving technique minitréningjei. Az alapoktól kezdjük: hogyan állj egyenesen, hogyan használd a csípőd, hogyan a karjaid, hogyan mozgogj valós egyensúlyban. A mozgások egyszerűek:

Az fmt célja a belső erő és stabilitás fejlesztése. Csatlakozz hozzánk, gyakorolj megértéssel, tégy az egészségedért! A mozgásokat részletesen elmagyarázzuk, és minden szombaton új anyaggal jelentkezünk…

A tréning ingyenes, mert szeretnénk hozzájárulni belső erőd és ellenállóképességed fejlesztéséhez .

A minitréningekhez kattints videócsatornánkra (Youtube)