Free Moving Technique
Felszabadító Mozgás Technika
FMT

Mi az FMT?
A szabad áramlás (flow állapot) megélésének elősegítésére létrejött mozgáskultúra, mely egyaránt magában foglalja a kommunikációs és pszichológiai képességek fejlesztését is.

Egy olyan átfogó oktatási rendszer, mely a rugalmas, dinamikus testhasználat elsajátítására alapozva segít az életminőség javításának megvalósításában.

A test és az elme szabad áramlása az érzékelés és megismerés finomabb használatát teszik lehetővé, mely a valódi fejlődés titka az élet  minden területén.

Gyakorlásának hatására a test, és az elme rugalmasabb, természetesebb, s áramlóbb lesz, így az általános jóllét, valamint a környezettel való kapcsolat rövid időn belül minőségi változáson megy keresztül.

Ismerd meg az FMT tananyagot: elmélet és gyakorlat

Jellemzői, sajátosságai

 • gyakorlatorientált, könnyen alkalmazható;
 • a tematikus workshopok az áramlásnak az élet legfontosabb területein (egészség, párkapcsolat, alkotókészség, lelki, szellemi fejlődés) való megvalósítását segítik;
 • az egészségmegőrzés, önfejlesztés és önismeret integráns egységként jelenik meg benne;
 • játékos laza hangulat, a legmodernebb tudományos elméletek ismeretanyaga is könnyen érthető nyelvezettel átadva ( a legmélyebb kérdések megválaszolásában is);
 • az önálló kutatáson alapuló sajátos pedagógiai módszerének köszönhetően mélyebb megértést ad, nem pusztán intellektuális koncepciókat;
 • folyamatos kreatív fejlődési lehetőség testi, lelki, szellemi szinten egyaránt.

Ismerd meg az FMT tananyagot: elmélet és gyakorlat

Születése
Két óriási tapasztalattal rendelkező szakember tudásának egyesítéseként jött létre:

Szabolcs több évtizedes harcművészi és oktatói tapasztalatának esszenciája szülte az FMT kifinomult mozgáskultúráját, változatos, könnyen elsajátítható gyakorlatait.
Miklós évtizedes elmére és tudatosságra vonatkozó kutatásainak, valamint több ezer óra oktatói és tanácsadói tapasztalatainak gyakorlati eredményei jelennek meg integráns egységként az FMT-ben.

Ismerd meg az FMT tananyagot: elmélet és gyakorlat

Milyen formában oktatunk? 

 1. Intenzív tréningek: egynapos workshopjaink intenzitása mélyen beégeti az újat, és hatékonyan írja fölül az elhasználódott (mozgás)mintákat.
  Bővebben…
 2. Rendszeres gyakorlás: gyere el hetente rendszeresen hozzánk, és frissítsd fel tudásodat!
  Bővebben…

 3. Oktató vagy tanácsadó szeretnél lenni? Vagy az vagy és megtámogatnád tudásod? Gyere el FMT oktató- és tanácsadóképzésünkre!
  Bővebben…